Storsjöbadet

Adress: Krondikesvägen 95 A, 831 46 Östersund Visa karta

Adress: Krondikesvägen 95 A, 831 46 Östersund

Besök Storsjöbadet – ett äventyr för hela familjen! Eller vad sägs om tre vattenrutschbanor, en vattenpist och ett äventyrsbad för de små och en stor härlig relaxavd. Dessutom ett stort café med fräscht utbud och fri parkering för alla gäster!

På Storsjöbadet finns även en äventyrsbassäng med trampolin, grotta och ström. Därutöver kan du motionssimma i 25-metersbassängen. Ta med din familj eller boka hela badet för en helkväll med kompisarna, kunderna eller arbetslaget. Möjligheterna är obegränsade!
Välkommen!

Show more

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer (Bokning)
  +46 (0)63 14 31 79
 • Webbsida
 • Öppettider
  Se hemsidan
 • Faciliteter
  Bussparkering Handikapparkering Kiosk Grupper
 • Mat & Dryck på plats
  Kiosk
 • Prisinformation
  Se hemsidan

Avstånd

 • Badplats
  Storsjöbadet 0,1 km
Vandrarhem

Vandrarhemmet Gästen, Multi Challenge

Avstånd: 811 meter
Året-runt öppet vandrarhem. 40 bäddar och ligger i anslutning till äventyrshuset Multi Challenge. 4-8 bäddar per rum. Gemensamt kök, dusch/wc, micro, tv, . kök. dusch/wc, micro, tv och internet wifi-zon. Handikappvänligt. Mataffär 100 meter från boendet. Bra bussförbindelser, 2 km till centrum.
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 1,7 km
Best Western Hotell Ett är ett prisvärt och personligt hotell som ligger 2 km från Östersunds centrum. Här finns närhet till naturen samt skid- och motionsspår alldeles runt knuten.
Hotell

Scandic Östersund Syd

Avstånd: 175 meter
Svanen-märkta Scandic Östersund Syd är beläget söder om Östersund. Det är nära till Odenskogs industriområde och Multichallenge - Sveriges största äventyrsanläggning. Gångavstånd till OSD/Folkets Hus och Storjöbadet. 12 km från Åre/Östersunds flygplats.