Meny

Frösövallen Café

Adress: Stockvägen 3, 83296 Frösön Visa karta

Adress: Stockvägen 3, 83296 Frösön

Njut av underbar utsikt och sköna gröna ängar!

Kaffe och nygräddad våffla med hjortronsylt och vispgrädde. Det finns nygräddade wienerbröd eller varför inte en dajmtårta eller äppelkaka! Avrunda med en glass?
Mer hungrig?! Ta en rejäl baguette med köttbullar/rödbetsallad eller en av våra pajer.

Allt detta till ett ackompanjemang av en himmelsk utsikt över storsjöbygden och Oviksfjällen som pricken över i:et. Glutenfritt, laktosfritt, kravmärkt & rättvisemärkt kaffe!

Visa mer

Om denna aktivitet

Camping/Stugor

Nordic Camping Frösö/Stugor

Avstånd: 534 meter
Nordic Camping Frösö ligger i naturskön miljö några minuter från centrala Östersund. En modern anläggning med stugor av olika standard och storlek. På campingplatsen finns lekplats, grillplatser, minigolfbana, beachvolleyboll-plan och en boulebana.
Hotell

Hotell Jämteborg

Avstånd: 5,2 km
Centralt och prisvärt. Trevliga rum med bra standard, kaklade badrum/golvvärme, hårtork. I rumspriset ingår frukostbuffé, parkering, bredband, kabel TV/filmkanaler, bastu, biljard. Må-to ingår kvällens middag, gäller ord pris september tom maj.
Camping/Stugor

Nordic Camping Frösö/Camping

Avstånd: 534 meter
Mitt på Frösön, ett stenkast från hjärtat av Östersund, ligger Nordic Camping Frösö. En modern anläggning med 94 el-tomter och ett 100-tal platser för fricamping. Området är mycket barn-, hund- och handikappvänligt.