Meny

Lilla Saluhallen

Adress: Prästgatan 42, 831 33 Östersund Visa karta

Adress: Prästgatan 42, 831 33 Östersund

Läckra färska råvaror hittar du i Lilla Saluhallen Prästgatan, Östersunds nya Saluhall. Här kan man köpa lokalt kött som styckats på plats, färsk fisk och skaldjur från Tröndelag, lokala ostar, charkuterivaror och annat gott. Förutom fina råvaror kan man köpa sig en bit mat i saluhallen, det finns ett antal sittplatser för den som vill hugga in på det goda direkt. För den matinresserade gourmanden finns också saluhallens recept och egentillverkade fonder och andra förädlade produkter att köpa.
Inspireras mer hos Lilla Saluhallen!

Show more

Om denna aktivitet

Vandrarhem

Vandrarhemmet Hjortronet

Avstånd: 156 meter
Vandrarhemmet Hjortronet ligger mitt i centrum, 2 min från gågatan, men ändå i ett lugnt område. 400m från järnvägsstationen. Det finns kök för självhushåll, 11 rum med dusch, wc, pentry och kabel-tv. (Inga våningssängar). Incheckning på Hotell Jämteborg
Pensionat

Pensionat Svea

Avstånd: 168 meter
Charmigt trivsamt hemtrevligt pensionat mitt i Östersunds centrum. 300 m från järnvägsstationen. Alla rum har kabeltv, gratis parkering, gemensmat kök för självhushåll. Reception och frukostbuffé på Hotell Jämteborg.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 173 meter
Hotel Zäta ligger mitt i centrala Östersund på den trevliga gågatan. Därifrån har ni en bekväm promenad till det mesta som Östersund har att erbjuda.