Meny

Brunflo Bike Park

Adress: Rosenlundsvägen 65, 834 34 Brunflo Visa karta

Adress: Rosenlundsvägen 65, 834 34 Brunflo

Nystartade Brunflo Bike Park är en mindre arena för mountainbikecykling för alla åldrar!

Parken som är under uppbyggnad består idag av en drygt 350 m lång maskinbyggd led med 9 lite större hopp som alla är "rullbara" för den lite mindre vana cyklisten. I skogen finns också två kortare leder med hopp, kurvor och broar. Om hoppen känns lite för utmanande så finns alltid en enklare väg förbi. Under sommaren kommer det också att byggas en Pumptrack och framåt hösten lite fler utmaningar... Rekomenderat är att använda mountainbike- eller BMX-cykel och givetvis ALLTID hjälm.

Då området alltid är öppet för alla så sker också all cykling på egen risk. Brunflo Bike Park hittar du vackert beläget vid elljusspåret centralt i Brunflo. Det finns grillmöjligheter i området.

Show more

Om denna aktivitet

Hotell

Paketerbjudande Scandic Östersund Syd

Avstånd: 11,5 km
Bo 3 nätter och betala endast för 2 nätter.
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 12,8 km
Best Western Hotell Ett är ett prisvärt och personligt hotell som ligger 2 km från Östersunds centrum. Här finns närhet till naturen samt skid- och motionsspår alldeles runt knuten.
Hotell

Scandic Östersund Syd

Avstånd: 11,4 km
Svanen-märkta Scandic Östersund Syd är beläget söder om Östersund. Det är nära till Odenskogs industriområde och Multichallenge - Sveriges största äventyrsanläggning. Gångavstånd till OSD/Folkets Hus och Storjöbadet. 12 km från Åre/Östersunds flygplats.