Meny

Drejeriet Butik & Galleri

Adress: Hamngatan 7 Östersund Visa karta

Adress: Hamngatan 7 Östersund

Välkommen till Drejeriet - ett anrikt konsthantverkskooperativ i centrala Östersund som erbjuder konst och konsthantverk av hög kvalitet.

Butiken och galleriet drivs av 15 konsthantverkare/konstnärer från både i och utanför Östersund. Här finns ett rikt urval av konsthantverk, närproducerade och handgjorda produkter.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer (Bokning)
  +46 (0)63 13 35 33
 • Telefon
  +46 (0)63 13 35 33
 • E-postadress (Arrangör)
 • Webbsida
 • Öppettider
  Öppettider: Måndag-Fredag 12-17, lördag - söndag 11-15 Tillgänglighet: Dörren: Det finns ingen dörröppnare och ett trappsteg med tröskel som är ca 10 cm högt. Rullstolar klarar inte tröskeln för egen maskin men om du ringer innan besöket så hjälper personalen till. Lokalen: Utställningslokalen ligger 2 trappsteg upp från butiksgolvet. Ca 80 % av utställningen går att se från butiken. Personalen kan hjälpa till med beskrivning av konsten när så behövs.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 165 meter
Hotell i centrala Östersund.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 223 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Pensionat

Pensionat Svea

Avstånd: 189 meter
Charmigt trivsamt hemtrevligt pensionat mitt i Östersunds centrum. 300 m från järnvägsstationen. Alla rum har kabeltv, gratis parkering, gemensmat kök för självhushåll. Reception och frukostbuffé på Hotell Jämteborg.