Meny

Teknikland

Adress: Optands Flygfält 106, 831 73 ÖSTERSUND Visa karta

Adress: Optands Flygfält 106, 831 73 ÖSTERSUND

- Lek på allvar!
Teknikland är ett teknik-, flyg- och militärmuseum med aktiviteter för hela familjen.

Teknikland är ett besöksmål för hela familjen. Här blandas flyg- och militärhistoria med teknik, lek och upptäckarglädje. Väck minnen till liv, ta del av spännande historier, lek i vår sagomiljö, kör elbil för de minsta eller tillverka din egna souvenir i Ellopsernas teknikverkstad. Missa inte den stora LEGO-utställningen.

Teknikland är större än du tror. Utställningarna ska inte ses utan de ska genomföras.
Det finns också möjlighet att anordna barnkalas, konferenser, fester eller möhippor/svensexor på Teknikland. Restaurang finns.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer (Bokning)
  +46 (0)63-14 05 50
 • E-postadress (Arrangör)
 • Webbsida
 • Öppettider
  Alla dagar 25 juni - 19 augusti 11.00-16.00, 2018. Övrig tid öppet för bokningar.
 • Faciliteter
  Bussparkering
 • Prisinformation
  Vuxen 150 kr, pensionär 130 kr, barn 0-18 år gratis.
Hotell

Scandic Östersund Syd

Avstånd: 7,4 km
Svanen-märkta Scandic Östersund Syd är beläget söder om Östersund. Det är nära till Odenskogs industriområde och Multichallenge - Sveriges största äventyrsanläggning. Gångavstånd till OSD/Folkets Hus och Storjöbadet. 12 km från Åre/Östersunds flygplats.
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 8,4 km
Välkommen till ett prisvärt och familjärt hotell, 2km från Ösd centrum. Som gäst hos oss kan man njuta en stund i vår relax med bubbelpool och bastu. Man kan också nyttja vårt lilla gym. Närhet till naturen, samt skid- och motionsspår alldeles i runt knuten. Vi har stor gratisparkering och gratis WiFi för våra gäster.
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 9,6 km
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!