Meny

Res Sundsvall - Östersund - Trondheim, Norrtåg

Adress: Östersund Visa karta

Adress: Östersund

Direkttåg mellan Östersund - Trondheim, samt Östersund - Sundsvall.

Din tåg biljett är giltig ombord på lokaltåget som tar dig till Vaernes flygplats. När du kliver ombord på lokaltåget i Hell visar du bara upp din biljett för ombordpersonalen.

Längs sträckan Sundsvall-Östersund-Trondheim är det tillåtet att ta med cykel ombord i mån av plats till en avgift motsvarande en ungdomsbiljett. Det är kundvärden ombord som avgör på varje enskild avgång om utrymme finns för cykel.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Sure Hotel by Best Western Älgen

Avstånd: 283 meter
Välkommen till Sure Hotel by Best Western Älgen. Hotellet ligger i Östersunds centrum nära till shopping och nöjen. Det är ca 100 m till järnvägstationen. Vår frukostbuffé innehåller det mesta man önskar av en hotellfrukost, vi är stolta över den.
Pensionat

Pensionat Svea

Avstånd: 500 meter
Charmigt trivsamt hemtrevligt pensionat mitt i Östersunds centrum. 300 m från järnvägsstationen. Alla rum har kabeltv, gratis parkering, gemensmat kök för självhushåll. Reception och frukostbuffé på Hotell Jämteborg.
Hotell

Hotell Jämteborg

Avstånd: 448 meter
Centralt och prisvärt. Trevliga rum med bra standard, kaklade badrum/golvvärme, hårtork. I rumspriset ingår frukostbuffé, parkering, bredband, kabel TV/filmkanaler, bastu, biljard. Må-to ingår kvällens middag, gäller ord pris september tom maj.