Meny

Res Sundsvall - Östersund - Trondheim, Norrtåg

Adress: Östersund Visa karta

Adress: Östersund

Direkttåg mellan Östersund - Trondheim, samt Östersund - Sundsvall.

Din tåg biljett är giltig ombord på lokaltåget som tar dig till Vaernes flygplats. När du kliver ombord på lokaltåget i Hell visar du bara upp din biljett för ombordpersonalen.

Längs sträckan Sundsvall-Östersund-Trondheim är det tillåtet att ta med cykel ombord i mån av plats till en avgift motsvarande en ungdomsbiljett. Det är kundvärden ombord som avgör på varje enskild avgång om utrymme finns för cykel.

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Tågstation C 28 m
    Tågstation V 1 km
  • Busstation
    Busstation 1 km
Hotell

Hotell Jämteborg

Avstånd: 448 meter
Centralt och prisvärt. Trevliga rum med bra standard, kaklade badrum/golvvärme, hårtork. I rumspriset ingår frukostbuffé, parkering, bredband, kabel TV/filmkanaler, bastu, biljard. Må-to ingår kvällens middag, gäller ord pris september tom maj.
Pensionat

Pensionat Svea

Avstånd: 500 meter
Charmigt trivsamt hemtrevligt pensionat mitt i Östersunds centrum. 300 m från järnvägsstationen. Alla rum har kabeltv, gratis parkering, gemensmat kök för självhushåll. Reception och frukostbuffé på Hotell Jämteborg.
Hotell

Hotell Älgen

Avstånd: 283 meter
Välkommen till oss på Hotell Älgen! Hotellet ligger i Östersunds centrum nära till shopping och nöjen. Det är ca 100 m till järnvägstationen. Vår frukostbuffé innehåller det mesta man önskar av en hotellfrukost, vi är stolta över den.