Meny

Torvalla Wärdshus

Adress: Kolarevägen10A, 83272 Östersund Visa karta

Adress: Kolarevägen10A, 83272 Östersund

Välkommen till Torvalla Wärdshus. En modern restaurang i direkt anslutning till E14, endast 10 minuter från centrala Östersund. Perfekt för dig som är på väg.

Här serveras dagens rätt varje dag mellan 10-18, A la carté, take away, fika och glass. Ni kan boka Wärdshuset för den privata festen och vi erbjuder även catering.
Allt vi gör byggs på den grund av miljötänk som vi på Torvalla Wärdshus har och den största delen av våra råvaror är lokalt producerade.

Visa mer

Om denna aktivitet

Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 5 km
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!
Hotell

Sure Hotel by Best Western Älgen

Avstånd: 5,3 km
Välkommen till Sure Hotel by Best Western Älgen. Hotellet ligger i Östersunds centrum nära till shopping och nöjen. Det är ca 100 m till järnvägstationen. Vår frukostbuffé innehåller det mesta man önskar av en hotellfrukost, vi är stolta över den.
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 3,7 km
Välkommen till ett prisvärt och familjärt hotell, 2km från Ösd centrum. Som gäst hos oss kan man njuta en stund i vår relax med bubbelpool och bastu. Man kan också nyttja vårt lilla gym. Närhet till naturen, samt skid- och motionsspår alldeles i runt knuten. Vi har stor gratisparkering och gratis WiFi för våra gäster.