Båtturer med M/S Thomèe på Storsjön

Datum: Onsdag 2 aug 2017 - söndag 6 aug 2017 Visa karta

Båtturer på Storsjön

Nu står den äntligen klar för drift igen och det är många som har längtat. Båten M/S Thomèe kan nu lätta ankar ifrån hamnen i Östersund och puttra ut över natursköna Storsjön. Passa på du också att uppleva Storsjön på nära håll. Biljetter köper du på plats och först till kvarn är det som gäller och båten har kapacitet för 80 personer. Enklare fika kommer att kunna köpas ombord. Thomèe trafikerat Storsjön tre dagar i veckan, Onsdag, Lördag och Söndag. Turerna tar cirka 2 Timmar. Observera att Söndagar trafikerar båten Verkön och avgår ifrån Hamnen i Östersund kl 12:00 och lämnar Verkön igen kl 17:30.

Show more

Om denna aktivitet

Vandrarhem

Vandrarhemmet Hjortronet

Avstånd: 203 meter
Vandrarhemmet Hjortronet ligger mitt i centrum, 2 min från gågatan, men ändå i ett lugnt område. 400m från järnvägsstationen. Det finns kök för självhushåll, 11 rum med dusch, wc, pentry och kabel-tv. (Inga våningssängar). Incheckning på Hotell Jämteborg
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 319 meter
Hotel Zäta ligger mitt i centrala Östersund på den trevliga gågatan. Därifrån har ni en bekväm promenad till det mesta som Östersund har att erbjuda.
Pensionat

Pensionat Svea

Avstånd: 348 meter
Charmigt trivsamt hemtrevligt pensionat mitt i Östersunds centrum. 300 m från järnvägsstationen. Alla rum har kabeltv, gratis parkering, gemensmat kök för självhushåll. Reception och frukostbuffé på Hotell Jämteborg.