Meny

Frösötornet

Adress: Utsiktsvägen 10 Frösön Visa karta

Adress: Utsiktsvägen 10 Frösön

Utsiktstorn vackert beläget på Frösöns högsta topp med milsvid utsikt över Jämtlandsfjällen från tornet. Här tittar du på utsikten eller avnjuter en kopp kaffe nere i caféet med något gott till. Café Frösötornet med fokus på ekologiskt, erbjuder gott egenbakat bröd, rättvisemärkt kaffe och kravglass. De erbjuder även rawfika, rawglass och gröna juicer.

Våren 1982 invigdes det nya tornet som är försett med hiss och har en inbyggd utsiktsplattform 14,5 m ovan marken med stora kikare samt en karta med fjällkedjorna. Frösötornet är beläget på Frösöns högsta punkt, 481 möh.

Turist, bilist, cyklist, vandrare och granne, välkomna upp till Frösöbergets topp!
Öppet sommartid!

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 2 km
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 2,1 km
Hotell i centrala Östersund.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 2,1 km
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.