Meny

Östersunds Gokart med icekart

Adress: Lungre Motorstadion 421, 83191 Östersund Visa karta

Adress: Lungre Motorstadion 421, 83191 Östersund

Icekart är precis som det låter: gokart på is!

Bilarna är utrustade med dubbade vinterdäck. Banan är plogad bredvid landningsbanan på Optands flygfält och är utformad med både storsvepare och chikaner för en rolig utmaning när man sladdar sig runt. Finslipa din bilkontroll eller sätt polarna på plats när det kommer till att länka ihop kurvor i en och samma drift. Icekart är en av de mest flin-framkallande aktiviteter man kan göra med fyra hjul och en motor!

Tänk på att: vid minusgrader blir det väldigt kallt om fingrar, tår och nästippen, speciellt när man kör gokart. Klä dig därför varmt! Vi har inga lånekläder. Lån av hjälm ingår dock.

OBSERVERA: Icekart körs på Optands flygfält.

Sommar även gokart på Östersund Motorstadion

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer (Bokning)
    +46 (0)730-716 971
  • E-postadress (Arrangör)
  • Webbsida
  • Prisinformation
    Vintertid endast förbokning: Under vintern enbart öppet för bokning. Ring eller maila för att boka en tid. Reservation för avbrott p.g.a. dåligt väder. Kraftigt snöfall kan orsaka inställda körningar. Vid varmare än 5 plusgrader kan banan komma att hållas stängd för att banan inte skall köras sönder. Vid kallare än 15 minusgrader stängt. Bokning sker senast dagen innan önskat datum. Tel: 073-0716971 Epost: info@ostersundsgokart.se Hos oss kan du betala med Kort, Kontant och Swish! Du som företagskund kan även betala via faktura.
  • Länkar
Hotell

Scandic Östersund Syd

Avstånd: 8 km
Svanen-märkta Scandic Östersund Syd är beläget söder om Östersund. Det är nära till Odenskogs industriområde och Multichallenge - Sveriges största äventyrsanläggning. Gångavstånd till OSD/Folkets Hus och Storjöbadet. 12 km från Åre/Östersunds flygplats.
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 10,2 km
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 9 km
Välkommen till ett prisvärt och familjärt hotell, 2km från Ösd centrum. Som gäst hos oss kan man njuta en stund i vår relax med bubbelpool och bastu. Man kan också nyttja vårt lilla gym. Närhet till naturen, samt skid- och motionsspår alldeles i runt knuten. Vi har stor gratisparkering och gratis WiFi för våra gäster.