Meny

Bill Öhrström & Top Dogs på Jazzköket

Datum: Onsdag 21 mar 2018 - onsdag 21 mar 2018 Visa karta

Bill Öhrström med bandet Top Dogs spelar material från Bill Öhrströms skiva GIFT! En försenad releaseturné. Musiken på skivan beskrivs bäst som intelligent arrangerad blues med underfundiga svenska texter – en låtskatt inom den svenska bluesen.

Öhrström kan idag betraktas som Sveriges grand old man inom blues. Han tolkar bluesens på ett unikt och genuint sätt vilket gör att publiken ofta får den där känslan att man har fått uppleva något som är på riktigt.

Top Dogs är bandet som nu turnerar med Bill Öhrström och hans svenska egenskrivna material. De var här i höstas med Vasti Jackson på Bluesfestivalen och kommer i följande uppsättning:
Sverker Blomberg – Gitarr & sång
Erik Möbeln Pettersson – Hammond & sång
Patrik Norrman – Bas
Thomas Lingman – Trummor

Show more

Tillfällen

Datum Tid Plats    
21 Mar
Onsdag 21 mar 2018 20:30 - 22:30 Jazzköket

Om denna aktivitet

Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 170 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Pensionat

Pensionat Svea

Avstånd: 224 meter
Charmigt trivsamt hemtrevligt pensionat mitt i Östersunds centrum. 300 m från järnvägsstationen. Alla rum har kabeltv, gratis parkering, gemensmat kök för självhushåll. Reception och frukostbuffé på Hotell Jämteborg.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 109 meter
Hotell i centrala Östersund.