Meny

Frösö Handtryck General Store

Adress: Storgatan 19 Östersund Visa karta

Adress: Storgatan 19 Östersund

Hos Frösö Handtryck General Store hittar du snygg design i den nya citybutik. Här finns alla nyheter och härlig inspiration.

Mycket har hänt sedan Sundsvallssonen Enar Ström kom till Östersund 1946 och grundade den firma som idag är Frösö Handtryck. Det som en gång började med tryck av näsdukar, souvenirer och vimplar i liten skala har via en rad begåvade kreatörer och entreprenörer utvecklats till Frösö Handtryck. Frösö Handtryck är ett av landets få kvarvarande handtryckerier och med 70 år på nacken är det också ett av Sveriges äldsta handtryckererier. Tryckprocessen och hantverket är till stor del detsamma som vid starten och här finns stort kunnande inom området.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 166 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 93 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 123 meter
Hotell i centrala Östersund.