Meny

Bynäset - vandringsstig och badplats

Adress: Bynäset, 83293 Orrviken Visa karta

Adress: Bynäset, 83293 Orrviken

Östersunds Riviera - Frösöns pärla

På Frösön vid Bynäset hittar man fina stränder som finns både på norra och södra sidan av Bynäset. I folkmun kallas det för "Östersunds Riviera". Norra sidan bjuder på en lång svart sandstrand, sandbotten och öppna gräsytor för lek och picknick - Västbyviken.

Vid vackra Bynäset kan du promenera runt en sträcka på ca 7 km, löpa, cykla och bada. Ta gärna med dig ryggsäck och gå runt på den natursköna platsen. När du känner dig varm kan du promenera till stranden och ta dig ett dopp.

Området är skyddat med en långgrund vik där vattnet tidigt värms upp. Utsikten är något alldeles extra med Åreskutan och Oviksfjällen

Visa mer
Hotell

Quality Hotel Frösö Park

Avstånd: 2,3 km
Erbjuder 330 hotellbäddar fördelat på 139 rum och tio sviter. Här är sporthotellet där friluftsliv, hälsa och gym möter avskildhet, spa och vällagad mat.
Camping/Stugor

Nordic Camping Frösö/Camping

Avstånd: 4,6 km
Mitt på Frösön, ett stenkast från hjärtat av Östersund, ligger Nordic Camping Frösö. En modern anläggning med 94 el-tomter och ett 100-tal platser för fricamping. Området är mycket barn-, hund- och handikappvänligt.
Camping/Stugor

Nordic Camping Frösö/Stugor

Avstånd: 4,6 km
Nordic Camping Frösö ligger i naturskön miljö några minuter från centrala Östersund. En modern anläggning med stugor av olika standard och storlek. På campingplatsen finns lekplats, grillplatser, minigolfbana, beachvolleyboll-plan och en boulebana.