Besök Vinterparken

Adress: Badhusparken Östersund Visa karta

Adress: Badhusparken Östersund

Från och med början av februari förvandlas Badhusparken i Östersund till Vinterparken! Hit kan du komma för att hyra långfärdsskridskor, åka skidor, grilla, ta med barnen och leka i snöborgen eller bara sitta ner i en av solstolarna som ställs ut på Storsjöns is.

I Vinterparken plogas Medvinden upp och utgör en milsvid bana för skridskoåkning, längdskidor, spark eller bara en promenad. Här finns uthyrning av skridskor och sparkar i Sjöbutiken.
Känner man sig frusen kan man boka Vinterbadet med badtunna och bastu för att värma upp kropp och själ med en fantastisk utsikt över Frösön.

Show more

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer (Bokning)
  +46 (0)70 231 49 19
 • Webbsida
 • Öppettider
  4 feb - 30 april 2017
 • Faciliteter
  Kiosk
 • Mat & Dryck på plats
  Butik Kiosk
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 385 meter
Hotell i centrala Östersund.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 295 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 363 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.