Meny

Medvinden - Skridskor och längdskidor på Storsjöns is

Adress: Badhusparken Östersund Visa karta

Adress: Badhusparken Östersund

Sveriges längsta upplogade långfärdsskridskobana brukar finnas på Storsjön med start i Vinterparken, mitt i centrala Östersund. Skridskobanan och skidspåren blivit ett utflykts- och motionsparadis för tusentals Östersundare och tillresta turister.

Tyvärr är fortfarande Storsjöns is för tunn för att kunna plogas och hyvlas, så Medvinden är inte öppen, Vi gör kontinuerliga mätningar av istjockleken hela sträckan mellan Badhusparken och Kungsgårdviken. Isens tjocklek är i dagsläget bara mellan 10-17 cm. Dessutom är det mycket vatten under den tjocka snön, på vissa ställen så mycket som 20 cm vatten. Det betyder att vi ännu inte kunnat ge oss ut på isen med plogfordon

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 333 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 343 meter
Hotell i centrala Östersund.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 314 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.