Meny

Frösö skidlek

Adress: Lövstavägen Frösön Datum: Fredag 1 dec 2017 - söndag 15 apr 2018 Visa karta

Adress: Lövstavägen Frösön

Frösö Skidlek är en unik anläggning för "lekfull skidåkning", en av de största i sitt slag i Europa! Frösö Skidlek erbjuder varierad, spännande och "lekfull skidåkning", i speciellt lämpad terräng för alla åldrar. Ta med korv och varm choklad, grilla på de iordningställda grilplateserna och njut av vintern!

Show more

Tillfällen

Datum Tid Plats    
1 Dec
Fredag 1 dec 2017 09:00 Frösö skidlek
2 Dec
Lördag 2 dec 2017 09:00 Frösö skidlek
3 Dec
Söndag 3 dec 2017 09:00 Frösö skidlek
4 Dec
Måndag 4 dec 2017 09:00 Frösö skidlek

Om denna aktivitet

  • Webbsida
  • Öppettider
    Mitten av januari-mitten av april, beroende av snötillgång. Belysning 15.00-22.00 varje dag.
  • Prisinformation
    Gratis
Camping/Stugor

Frösö Camping & Stugby

Avstånd: 2,2 km
Vackrare omgivningar får du leta efter! Frösö Camping & Stugby ligger i naturskön miljö bara några minuter från centrala Östersund. En modern anläggning med stugor av olika standard och storlek samt många campingtomter med el. Här finns också stora gräsytor för dig som inte behöver elplats.
Camping/Stugor

Frösö Camping

Avstånd: 2,2 km
Vackrare omgivningar får du leta efter! Mitt på Frösön, ett stenkast från hjärtat av Östersund, ligger Frösö Camping & Frösö Stugby. En modern anläggning med stugor i olika storlekar och många campingtomter med el. Här finns också stora utrymmen för fri camping.
Vandrarhem

Vandrarhemmet Hjortronet

Avstånd: 2,5 km
Vandrarhemmet Hjortronet ligger mitt i centrum, 2 min från gågatan, men ändå i ett lugnt område. 400m från järnvägsstationen. Det finns kök för självhushåll, 11 rum med dusch, wc, pentry och kabel-tv. (Inga våningssängar). Incheckning på Hotell Jämteborg