Meny

Vildmarksentreprenörerna Go for it

Adress: Box 5011, 831 05 ÖSTERSUND Visa karta

Adress: Box 5011, 831 05 ÖSTERSUND

Här kan Du hitta vägen till Din naturupplevelse - Ditt äventyr!
Vi hjälper kunder med natur-. och vildmarksaktiviteter. Vi har valt att lägga ribban högt både för val av aktiviteter och graden av kompetens, och detta utan att ta ett högt pris.

Genom oss får Ni tillgång till unika, exklusiva skoter-, fiske-, jakt- och naturäventyr året runt. Vi erbjuder guider med kompetens och lång erfarenhet, vi klarar av snabba leveranser av utrustning och tjänster. Vi finns för Dig som ställer höga krav på kompetens, krav som vi känner vi att vi kan uppfylla...

Show more

Om denna aktivitet

Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 325 meter
Hotel Zäta ligger mitt i centrala Östersund på den trevliga gågatan. Därifrån har ni en bekväm promenad till det mesta som Östersund har att erbjuda.
Vandrarhem

Vandrarhemmet Hjortronet

Avstånd: 238 meter
Vandrarhemmet Hjortronet ligger mitt i centrum, 2 min från gågatan, men ändå i ett lugnt område. 400m från järnvägsstationen. Det finns kök för självhushåll, 11 rum med dusch, wc, pentry och kabel-tv. (Inga våningssängar). Incheckning på Hotell Jämteborg
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 350 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.