Meny

På Stan shoppinghäfte

Adress: Rådhusgatan 44, 831 82 ÖSTERSUND Visa karta

100 %

1 av 1 rekommenderar

Adress: Rådhusgatan 44, 831 82 ÖSTERSUND

Ett häfte fyllt med erbjudanden från stans butiker. Förutom 4 dagars fri parkering på de kommunala P-platserna, finner du även rabatter på sportartiklar, kosmetika, heminredning, kläder mm.

Fullständig förteckning på vilka som finns med i häftet finner du på hemsidan.Medtag bekräftelsen på ditt köp till Visit Östersund och byt in mot ditt På Stan häfte.

Show more

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer (Bokning)
    46 063 701 17 00
  • Prisinformation
    Pris: 150 SEK
Hotell

Scandic Östersund City

Avstånd: 273 meter
Scandic Östersund City ligger centralt i Östersund, 9 km från flygplatsen. Härifrån kan du utforska denna charmiga stad omgiven av vacker natur och belägen intill Storsjön. Gott om aktiviteter året om och ett fint utbud av caféer, restauranger och butiker.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 136 meter
Hotel Zäta ligger mitt i centrala Östersund på den trevliga gågatan. Därifrån har ni en bekväm promenad till det mesta som Östersund har att erbjuda.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 143 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.