Meny

Skiduthyrning Gustavsbergsbacken

Adress: Vintervägen 12, 832 45 Frösön Visa karta

Adress: Vintervägen 12, 832 45 Frösön

För dig som vill hyra din utrustning för att åka i Gustavbergsbacken eller på andra platser finns skiduthyrning vid backen. Här finns alpinutrustning, även för barn. Längd-, skridskoutrustning och dessutom fjällpulkor. Även säsongshyra på skidutrustning. Vi utför också skidservice.

Skiduthyrningen drivs av Maikas AB. Maikas hjälper dig att hitta rätt utrustning och anpassar den för maximal åkglädje och säkerhet.

Show more

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer (Bokning)
  +46 (0)63-10 64 31
 • E-postadress (Arrangör)
 • Webbsida
 • Öppettider
  Ring för info: 063-106431
 • Prisinformation
  Öppettider vecka7-vecka10: mån-fre 10-14 / 17-19 lör+sön 10-16 Återlämning även utanför ordinarie öppettiderna!
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 1,5 km
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Vandrarhem

Vandrarhemmet Hjortronet

Avstånd: 1,5 km
Vandrarhemmet Hjortronet ligger mitt i centrum, 2 min från gågatan, men ändå i ett lugnt område. 400m från järnvägsstationen. Det finns kök för självhushåll, 11 rum med dusch, wc, pentry och kabel-tv. (Inga våningssängar). Incheckning på Hotell Jämteborg
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 1,4 km
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.