Meny

Res med BRA: Stockholm Bromma - Östersund,

Visa karta

Det tar ca 15 min med buss eller taxi från Åre Östersund Airport in till Östersund centrum. I anslutning till alla BRAs flygningar kan du ta dig till/från flygplatsen med flygbussen.
BRA flyger mellan Östersund och Stockholm /Bromma dagligen. Restid enkel resa Östersund - Bromma ca 55 minuter.

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Webbsida
  • Prisinformation
    Under loven får alla medföljande barn 2-11 år 90% rabatt. Vid bokningen kan den som vill betala 300 kr extra och då flyga med 100% biobränsle.
Hotell

Hotell Älgen

Avstånd: 3,1 km
Välkommen till oss på Hotell Älgen! Hotellet ligger i Östersunds centrum nära till shopping och nöjen. Det är ca 100 m till järnvägstationen. Vår frukostbuffé innehåller det mesta man önskar av en hotellfrukost, vi är stolta över den.
Camping/Stugor

Nordic Camping Frösö/Stugor

Avstånd: 3,2 km
Nordic Camping Frösö ligger i naturskön miljö några minuter från centrala Östersund. En modern anläggning med stugor av olika standard och storlek. På campingplatsen finns lekplats, grillplatser, minigolfbana, beachvolleyboll-plan och en boulebana.
Camping/Stugor

Nordic Camping Frösö/Camping

Avstånd: 3,2 km
Mitt på Frösön, ett stenkast från hjärtat av Östersund, ligger Nordic Camping Frösö. En modern anläggning med 94 el-tomter och ett 100-tal platser för fricamping. Området är mycket barn-, hund- och handikappvänligt.