Meny

Östersunds Gokart

Adress: Lungre Motorstadion 421, 83191 Östersund Visa karta

Adress: Lungre Motorstadion 421, 83191 Östersund

Utmana kompisarna, företaget eller familjen i en fartfylld upplevelse på vår 1020 meter långa bana. Här får du chansen att testa gokarting när den är som bäst. Tio personer kan köra samtidigt och vi erbjuder flera olika raceupplägg som passar alla.

Vi ger dig chansen att få testa på karting när det är som bäst. Vi kör med 10 st kartar av typen Sodikart GP5 med en motor från Honda på 270cc som går ca 80 km/h.

Från vintern 2018 körs även icekart - gokart på is på Oprtands flygfält.

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer (Bokning)
    +46 (0)730-716 971
  • Webbsida
  • Öppettider
    För öppettider se hemsidan.
  • Prisinformation
    Måndag - lördag 12-19, tisdag 12-17 För priser, se hemsida.
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 7,8 km
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 6,6 km
Välkommen till ett prisvärt och familjärt hotell, 2km från Ösd centrum. Som gäst hos oss kan man njuta en stund i vår relax med bubbelpool och bastu. Man kan också nyttja vårt lilla gym. Närhet till naturen, samt skid- och motionsspår alldeles i runt knuten. Vi har stor gratisparkering och gratis WiFi för våra gäster.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 8,2 km
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.