Meny

Sjöexpress till Verkö Slott

Adress: Norderön , 832 93 Orrviken Visa karta

Adress: Norderön , 832 93 Orrviken

Sjöexpressen är en taxibåt som går mellan öarna Norderön och Verkön.

Verköns sjöexpress är bestyckad med en stark, rejäl och miljöanpassad fyrtaktare. En bra motor som är anpassad till ett bra skrov gör resan säker och bekväm ut till Verkö Slott i sommar.
Förutom att båten är stabil och säker så har den också höj och sänkbar ramp i fören, det gör det enkelt att rulla ombord en rullstol, båten tar som max 12 passagerare per tur.

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer (Bokning)
    +46 (0)63-10 37 00
  • E-postadress (Arrangör)
  • Webbsida
  • Prisinformation
    Bokas dagen innan resa Sjöexpress: 100:- person tur & retur, barn upp till 12 år 50 kr Bokas på 072-506 20 60‬, 063-10 37 00 eller via mail: verkoslott@sirwinston.se
Hotell

Quality Hotel Frösö Park

Avstånd: 7,7 km
Erbjuder 330 hotellbäddar fördelat på 139 rum och tio sviter. Här är sporthotellet där friluftsliv, hälsa och gym möter avskildhet, spa och vällagad mat.
Camping/Stugor

Nordic Camping Frösö/Stugor

Avstånd: 9 km
Nordic Camping Frösö ligger i naturskön miljö några minuter från centrala Östersund. En modern anläggning med stugor av olika standard och storlek. På campingplatsen finns lekplats, grillplatser, minigolfbana, beachvolleyboll-plan och en boulebana.
Camping/Stugor

Nordic Camping Frösö/Camping

Avstånd: 9 km
Mitt på Frösön, ett stenkast från hjärtat av Östersund, ligger Nordic Camping Frösö. En modern anläggning med 94 el-tomter och ett 100-tal platser för fricamping. Området är mycket barn-, hund- och handikappvänligt.