In English »

If Castor Skridskoskola Östersund

Arena/Plats: Östersund arena
Kategori: Barn, Sport
Datum: Lördag 12 mar 2022

Vi välkomnar nya åkare till vår skridskoskola i Östersund Arena, som är avgiftsfri. Skridskoskolan leds av vår professionella huvudtränare Janusz Karweta. Enbart medlemskap behövs, men välkommen att först testa helt gratis vid tre tillfällen! Vi erbjuder även kostnadsfri låneutrustning. Nystart vecka 34 med löpande intag hela säsongen. Välkommen!

IF Castor skridskoskola är för barn från 4 års ålder och uppåt. Vi lär ut grunderna i skridskoteknik, balans och koordination på ett pedagogiskt och lekfullt sätt tillsammans med vår professionella och välutbildade huvudtränare Janusz Karweta och vår trupp av utbildade assisterande tränare, som själva gjort samma resa på isen. När isen försvinner i vår fortsätter vi med lekfull barmarksträning.

Skridskoskolan är en gång i veckan, antingen måndagar 18.15 eller lördagar 10.15.

För att ge alla de bästa förutsättningarna till bra träning så erbjuder IF Castor alla åkare som önskar fri låneutrustning bestående av:
Stabila skidskor av god kvalité med välslipade skenor.
Hjälm
Handskar

Utrustningen finns på plats på Östersunds Arena och vi kommer också gå igenom hur man bäst tar hand om sina skridskor. Naturligtvis är man välkommen att använda egna skridskor också om man har utrustning redan! Hjälm är obligatoriskt på skridskoskolan.

Första tre tillfällena är prova-på tillfällen och efter det behöver man för att delta lösa medlemskap i föreningen IF Castor – detta för att barnet ska vara försäkrat under vår verksamhet. Ett medlemskap kostar 300 kr för enskild medlem alternativt 500 kr för ett familjemedlemskap.

Om du redan kan åka skridskor, välkomnar vi även nya åkare till våra fortsättningsgrupper i skridskoteknik och konståkning. Öppet för alla åldrar och nivåer. Vi är även nybörjargrupper för äldre barn och ungdomar samt vuxna. Kontakta oss så hittar vi en lämplig grupp. Välkommen!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
12 Mar
Lördag 12 mar 2022 10:15 - 11:00 Östersund arena

Snabbfakta

Arrangör
IF CASTOR

Kontaktinformation

Faciliteter och service

Faciliteter
Bussparkering Kiosk Restaurang
Mat & Dryck på plats
Kiosk Restaurang  

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
Skridskoskolan är avgiftsfri, enbart medlemskap i IF Castor behövs (som försäkrar barnet på isen).

I närheten av


Kundservice

  • Turistcenter Östersund:+46 63-701 17 00
  • Öppettider: Stängt för besök pga flytt 17-28 jan. Telefontid mån-fre 13-15
  • ordinarie tider mån-fre 10-15

  • julafton och nyårsafton, samt röda dagar stängt. 
  • Skicka e-post

Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!
Build: 2022-01-17 16:25:44, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4063.cbischannel-135.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails