In English »

INSTÄLLD The Magical Music Of Harry Potter

Område: Östersund
Arena/Plats: Folkets Hus
Kategori: Musik
Datum: Fredag 19 nov 2021

OBS INSTÄLLD. En unik film- och musikupplevelse: Den magiska musiken från Harry Potter - en konsert med bröderna Weasley! Den bästa musiken från alla Harry Potter-filmer och scenvisningen, med London Philharmonic & Symphonic Film Orchestra

Harry Potter-filmerna är en av de mest framgångsrika filmerna i filmhistorien. Den prisbelönta filmmusiken kommer nu som en unik konsertkväll för första gången med bröderna Weasley till Europa. Originalskådespelare, magi, solister, en kör och en symfonisk orkester kommer att ge liv till Harry Potters magiska musik!

Besökare kommer att uppleva de viktigaste musikaliska ögonblicken i Harry Potter. Programmet inkluderar filmmusiken till fyra gånger Oscar-vinnaren John Williams, Patrick Doyle, Nicolas Hooper och Oscar-vinnaren Alexander Desplat samt det bästa av musik från "Harry Potter and the Cursed Child", som har fått många utmärkelser i London och New York, samtidigt som de var en av de mest framgångsrika scenerna på senare tid.

CHRIS RANKIN

Nya Zeeland född Christopher William Rankin blev känd för sin roll som den bossiga perfektionisten Percy Weasley, Ron Weasleys äldre bror. Enligt Rankin har han och Percy inte mycket gemensamt - bara den starka känslan av perfektion och ingefärahår. På tv visade Rankin sig som "Waring" i BBC-produktionen The Rotter's Club, och som "Henry Evelyn Wood" i Victoria Cross Heroes. Han har också varit gäst i många TV-program, som Newsround och Ministry of Mayhem. Chris Rankin uppträdde också med stor framgång i pantomime Cinderella som "Dandini". 2016 spelade han Mycroft Holmes i Sherlock-parodin på YouTube-kanalen Hillywood.

ROB LAKE

Rob Lake är en världskänd och framgångsrik trollkarl och illusionist. Han förtrollar varje publik med sin interaktiva föreställning. Förutom sina egna shower över hela världen är Lake också involverad i film- och musikproduktioner och har skapat många specialeffekter för The Wizard of Oz, Phantom of the Opera and Beauty and the Beast. Rob Lake spelar ofta gäst-TV. År 2018 tog han sig till finalen i talangshowen "America's Got Talent".

Han har presenterat sina magiska shower i USA, Japan, Australien och Europa. Rob Lake skapar riktig magi och besvärjar publiken.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
19 Nov
Fredag 19 nov 2021 20:00 Folkets Hus

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
600-700 kr (+ 20 kr serviceavgift). Förköp www.tickster.com

I närheten av


Kundservice

  • Visit Östersund:+46 63-701 17 00
  • Öppettider: Visit Östersund Turistcenter är öppet måndag & torsdag för besök.  
    Telefon, chatt, mail mån-fre 10-15

  • julafton och nyårsafton, samt röda dagar stängt.
  • Skicka e-post
  • Bokningsvillkor
  • Avbokning

Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!
Build: 2021-07-29 16:40:24, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4063.cbischannel-135.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails