In English »

Arthur - gatuhunden som lämnade djungeln och hittade hem

Område: Östersund
Arena/Plats: Folkets Hus
Kategori: Föreläsning
Datum: Tisdag 19 okt 2021

(Framflyttat från 19 maj). Arthur - gatuhunden som lämnade djungeln och hittade hem.

En inspirerande föreläsning med filmaktuella bestseller författaren Mikael Lindnord, som slog igenom över en natt när han adopterade en gatuhund som följde efter han och hans lag under de sista dygnen av VM i Adventure Racing i Ecuador, 2014.

Det var mitt i en regnskog, under VM i Ecuador 2014, som de utmattade svenska multisportarna bestämde sig för att ta en kort vila innan nästa stenhårda pass. De hade börjat tillaga sin måltid som bestod av köttbullar när landslagets ledare, Mikael Lindnord, fick syn på en tilltufsad hund. Han slängde fram en köttbulle och tänkte inte mer på saken. Uppför höga berg, över leriga fält och simmande i iskallt vatten kämpade hunden, som fick namnet Arthur, vid lagets sida – ända fram till mållinjen. De vann inte loppet, men Mikael fann en bästa vän.

Denna kväll kommer Mikael Lindnord och berättar om upplevelserna både framför och bakom kulisserna. Låt dig inspireras, få råd och konkreta tips på hur man skapar ett ”winning mindset”. Hur motgångar och misslyckanden är lika stor del av att tillslut lyckas som medgångarna är - och såklart berättelse om första mötet med Arthur samt vad som har hänt sedan dess.
Varmt välkommen den 19 maj 2021!

Snabbfakta

Arrangör
Atikko AB

Kontaktinformation

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
Pris fr 349 kr. Förköp på www.atikko.se, länk ovan.

I närheten av


Kundservice

  • Turistcenter Östersund:+46 63-701 17 00
  • Öppettider: Turistcenter är öppet mån-fre 10-15 

  • julafton och nyårsafton, samt röda dagar stängt.
  • Skicka e-post
  • Bokningsvillkor
  • Avbokning

Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!
Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4063.cbischannel-135.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails