Meny

Enduro-SM

Område: Övriga Östersund
Kategori: Sport

Helgen 20-22 juli står Östersund värd för SM och USM i Enduro. Närmare 300 förare väntas delta på tävlingarna som bl a körs på Gräfsåsen med depå på Östersunds Skidstadion.

Kom och heja fram hemmahoppet och stortalangen Joakim Grelsson, som efter att ha vunnit EM i U20-klassen i fjol, nu i början av året vann den första VM-deltävlingen i Spanien.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
22 Jul
Söndag 22 jul 2018 Gräfsåsens Skoterstadion

Snabbfakta

Arrangör
Fältjägarna Enduroförening FEF

Kontaktinformation

E-postadress (Arrangör)
faltjagarnaenduro@gmail.com
Webbsida
http://www.endurosm.se/
Hotell

Scandic Östersund Syd

Avstånd: 5,7 km
Svanen-märkta Scandic Östersund Syd är beläget söder om Östersund. Det är nära till Odenskogs industriområde och Multichallenge - Sveriges största äventyrsanläggning. Gångavstånd till OSD/Folkets Hus och Storjöbadet. 12 km från Åre/Östersunds flygplats.
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 5 km
Välkommen till ett prisvärt och familjärt hotell, 2km från Ösd centrum. Som gäst hos oss kan man njuta en stund i vår relax med bubbelpool och bastu. Man kan också nyttja vårt lilla gym. Närhet till naturen, samt skid- och motionsspår alldeles i runt knuten. Vi har stor gratisparkering och gratis WiFi för våra gäster.
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 6,4 km
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 22 jul 2018 00:00 - 00:00 @ Gräfsåsens Skoterstadion
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!